​Snerydning og glatførebekæmpelse udført af professionelle

Vær beredt siger spejderne, hvilket der kan være en del fornuft i. I de senere år er vintrene blevet koldere og længere her i Danmark, sneen falder tungt og bliver liggende indtil den bliver fjernet, og sker dette ikke med sol og varme, må det være via menneskelige kræfter og snerydning. 

Her hos Amager Rullegræs har vi siden 1982 tilbudt snerydning for private, grundejerforeninger og erhvervskunder i København. Vi har altså mere end 30 års erfaring med snerydning, og kan garantere dig, at vi sørger for at du kan køre og gå sikkert og trygt. 

​Vi tilbyder Snerydning i København og på Sjælland

​Vi tilbyder snerydning for både erhvervskunder og private. Vil du undgå en tilsneet indkørsel, når du står op for at køre på arbejde om morgenen, vil du sikre dig at fortovet er forsvarligt ryddet for sne, eller er det en hel vej der er tale om, så tilbyder vi gerne snerydning, og sørger for at sikkerheden er i top. Foruden snerydning tilbyder vi også glatførebekæmpelse, du er altså kommet til det rette sted, hvis du vil være beredt i vintermånederne.

Indhent et gratis tilbud

​Kontakt os på ​telefon: 32 94 94 28 eller på e-mail mail@amagerrullegraes.dk og hør mere.

I fællesskab finder vi frem til den løsning med snerydning, der passer til dine ønsker og behov.

​Amager Rullegræs ApS

CVR: 32296890