​En græsplæne der gør naboerne grønne i hovedet af misundelse

​​Synes du græsset er grønnere hos naboen? Få den smukkeste, sundeste og letteste græsplæne i hele nabolaget med rullegræs fra Amager Rullegræs, så er der intet der kan måle sig med din græsplæne.

Rullegræs – Sundt, Flot og Let – København & Sjælland

​Der er mange fordele ved at få anlagt rullegræs.

Rullegræsset er ikke kun hurtigt og enkelt at anlægge, således at man hurtigt kan få sig en græsplane der normalt ville være mange måneder om at gro op.

Rullegræsset giver også en flot, sund, jævn og ukrudtsfri græsplane.

Vores rullegræs er 0,58 X 1,73 meter som er 1 m2, og vejer ca. 15-20 kg pr. rulle. De har en tykkelse på ca. 2 - 2,5 cm, og leveres på en 1.20 X 1.20 palle med maksimalt 70 m2.

​Vi har i samarbejde med Weibulls fået lavet vores egen speciel blanding af græsfrø. Vores blanding er fremstillet af høj kvalitet af græssorter som er velegnet til at få en slidtstærk og pæn græsplæne som er tilpasset det danske klima. Blandingen efterlader den bedste kombination af de forskellige græssorter.

Blandingen indeholder 30% rajgræs, 50% rødsvingel og 20 % engrapgræs.​

Afhentning og Levering

Det er muligt at afhente rullegræs ved forudbestilling, på vores adresse, hvor vi kan være behjælpelige med at læsse græsset med maskinkraft.

Man kan efter aftale også afhente rullegræs nær Holbæk. Spørg ved interesse. 

Vi kan også tilbyde levering med vores lastbil i København og på hele Sjælland samt øerne.

Se nærmere under Priser.​

Rullegræs vejledning​

Forberedelse til lægning af rullegræs:

Et underlag på 10-15 cm muldjord som er godt gennemarbejdet, tromlet og jævnt, er den bedste start for dit rullegræs. Overfladen må gerne være så fast, at man kan gå henover jorden uden at sætte fodspor. Hvis græsset skal passe med en flisekant, skal jorden være ca. 2-2,5 cm under flisekanten.

Når græsset er lagt ud, bør der tromles oven på græsset inden vanding. Der bør IKKE vandes inden lægning.

​Efter udlægning af græsset skal der vandes mindst en gang dagligt i de første 3 uger. Vandingen skal helst ske om aften, så vandet ikke fordamper. Der bør vandes ca. 15-20 min med en vippevander pr. område – dog altid efter behov.

Du kan betræde græsset med det samme, men det har bedst af at ligge i ca. 14 dage, så det kan få fred og ro til at gro fast. Græsset skal dog klippes indenfor den første uge efter udlægning. En klippe højde på minimum 3-3,5 cm er det optimale.

Græsset bør lægges hurtigst mulig efter afhentning / levering, for at få det bedste resultat.

Kontakt os

Kontakt os på ​telefon: 32 94 94 28 eller på mail ​mail@amagerrullegraes.dk og hør mere.

​Amager Rullegræs ApS

CVR: 32296890