Rullegræs Nordsjælland

Stor have er lig med store muligheder for udendørs fødselsdage, fester og sammenkomster. Men hvad hvis græsplænen ikke lige lever op til de udendørs drømmene, du har? Virker plænelandskabet faktisk mere som et mareridt? Tag da blot et kig mod syd mod Amager Rullegræs. Vi leverer nemlig rullegræs i hele Nordsjælland. Med beliggenhed på Amager er det blot en kort køretur, der adskiller dig fra din nye rullegræsplæne.

Slut med udtørrede plamager og hæsligt ukrudt for hos Amager Rullegræs tilbyder vi rullegræs af højeste kvalitet. Vi dyrker vores rullegræs helt selv, så vi på den måde kan sikre os, at det er til UG. Med 12 års erfaring i bagagen er vi en af Sjællands største rullegræsleverandører med styr på vores kram. Hos Amager Rullegræs er der ingen slinger i valsen og ingen ukrudt i græsset. Vi er et dedikeret team af græsnørder, der forstår sig på kvalitet og personlig service.

Få vejledning og hjælp til din nye græsplæne

Hvis du synes, at duften af nyslået græs har sin charme, så prøv at forestil dig hvor fantastisk synet af en ny, frisk græsplæne kan være. Uanset om du leder efter vejledning til 20 eller 200 kvadratmeter, står vi klar til at yde vores bedste i målsætningen om at vække din plænedrøm til live. Vi tilbyder desuden også udlejning af minigravere og havetromle, hvis du har behov for udstyr til opgaver i haven. 

Byt pinlige skaldede pletter ud med en frisk, grøn græsplæne og kontakt Amager Rullegræs i dag. Vi forvandler dit plænemareridt til en drøm. 

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her

 

Arrow
Arrow
Slider