Rullegræs Nordjylland

Et hjem med stor have, hvor der både er plads til leg, afholdelse af begivenheder og afslapning, virker som drømmescenariet. Den drøm kan dog hurtigt blive knust i en million stykker, hvis plænen ligner et mareridt. Man er ikke altid herre over de elementer, der er med til at gøre, at en græsplæne holder sig pæn på naturlig vis. Vi kender alle til det danske vejr og dets uregelmæssigheder. Det altid skiftende vejr, gør det svært for en hvilken som helst plæne at overleve. Det er både en velsignelse og en forbandelse, at sommeren år efter år bliver varmere. Det er skønt, fordi vi alle nyder at kunne opholde os mere udenfor, uden at skulle pakkes ind i utallige lag, men din græsplæne er langt fra lige så stor fan af de 30+ grader, som du er. Levevilkårene er nemlig gradvist blevet dårligere for græsplæner i Danmark, i og med, at de om vinteren står over for oversvømmelser, og om sommeren over for udtørring. Heldigvis betyder det ikke, at du behøver at lægge drømmen om en grøn og pæn plæne på hylden. For hos Amager Rullegræs leverer vi rullegræsplæner af højeste kvalitet til hele Nordjylland.

Vi forstår, hvor stor en betydning en velholdt græsplæne kan have for folk med have og vi har derfor gjort det til vores levebrød at producere netop dette. Til trods for, at vores base er beliggende på Amager, har vi fingeren på pulsen landet over, når det kommer til rullegræs. Vores familieforetagende har års erfaring med levering af rullegræs til både private og erhverv, og vi har derfor helt sikkert også et godt salgstilbud til dig. Hos Amager Rullegræs er der ingen mellemmænd, så hvad du ser, er hvad du får. Transparens og personlig service er vores mærkesager, og vi er derfor altid i tæt kontakt med vores kunder, for at kunne imødekomme behovene på bedste vis.

Kontakt os for at høre mere - leveret direkte til din adresse i Nordjylland

Er du interesseret i at investere i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs? Så kontakt os allerede i dag på +45 32 94 94 28, hvor vi sidder klar til en snak om dine rullegræsbehov og et uforpligtende salgstilbud.

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her

 

Arrow
Arrow
Slider