Rullegræs næstved

Det er altså ikke nemme tider for græsplæner i Danmark. Somrene er varmere end nogensinde før og tørrer plænerne ud, allerede inden du når at drikke årets første kop kaffe i haven. Samtidig bliver vintrene mere regnfyldte, for hvert år der går, som resulterer i oversvømmede græsplæner. Den perfekte græsplænens tid virker ovre. Men frygt ej for hos Amager Rullegræs har vi snydt hjemmefra og allerede klaret forplejningen af græsset, så alt du skal gøre, er at rulle det ud.

De varmere grader er ikke kun en negativ ting, da det også resulterer i, at vi i højere grad bruger vores udendørsarealer. En investering i rullegræs er derfor ikke bare sommerbetinget, men en investering der giver pote hele året rundt. Det kan være vanskeligt og tidskrævende at holde sin egen plæne, men der er heldigvis ingen skam i at ty til professionelle midler. Hos Amager Rullegræs dyrker og leverer vi rullegræs i alverdens størrelser og former for plæner. Så fortvivl ikke selv hvis du er på herrens mark, for den klarer vi også at levere nok rullegræs til.

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her

 

Rullegræs i højeste kvalitet

Vi ved, at ikke to rullegræsbehov er ens, så vi vejleder dig også hjertens gerne og finder frem til hvilken måde, vi kan assistere dig bedst på. Vi tilbyder personlig service og hurtig levering, så du kan komme hurtigt i gang med at nyde din nye græsplæne. Lad dig ikke narre af vores lave priser for hos Amager Rullegræs anvender vi kun rullegræs af højeste kvalitet. Vores vision er, at du får det bedste materiale, til den bedste pris alt imens vi yder den bedste service. Derfor gør vi heller ikke brug af andre end os selv i dyrkningen, servicen og leveringen af rullegræsset. Ingen skumle mellemmænd - bare en passioneret familievirksomhed fra Amager. 

Kontakt os allerede i dag for en snak om hvordan vi kan imødekomme dine rullegræsbehov eller for vejledning om maskinudlejning på 32 94 94 28 og mail@amagerrullegraes.dk

 

 

 

Arrow
Arrow
Slider