Rullegræs Herning

Man er desværre ikke altid herre over udseendet og kvaliteten af ens græsplæne. Måske er din græsplæne fugtig og mudret om efteråret, eller den er måske blevet tør og vissen at kigge på i takt med det varmere vejr og de tørre perioder om sommeren? Måske er din græsplæne mere mos end græs, eller måske er den mere plettet og gullig end frisk, grøn og frodig? De problemer kan vi hos Amager Rullegræs heldigvis hjælpe dig med at løse med vores rullegræs af højeste kvalitet. Selvom din plæne har valgt at give op, er det altså ikke ensbetydende med, at du behøver at opgive drømmen om udsigten til en grøn og frodig plæne endnu. Hos Amager Rullegræs har vi gjort det til vores livsprojekt både at dyrke og levere grønne, friske, ukrudtsfrie rullegræsplæner til hele Danmark. Samtidig er vi nogle af de billigste på markedet. Vi vil nemlig gerne hjælpe til, at alle og enhver har mulighed for at få en flot, grøn og indbydende græsplæne og dermed kan udleve drømmen om en smuk have, og det afspejler sig altså også i prisen. 

Rullegræs i bedste kvalitet til de laveste priser

Når du investerer i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, investerer du i et familieforetagende med mere end 12 års erfaring samt dybe rødder i personlig service, kompromisløs kvalitet og priser, som alle kan være med på. Vi dyrker selv vores rullegræs og følger det fra frø til strå, så vi er sikre på, at kvaliteten altid er i orden. Vi sørger desuden også selv for leveringen, så det eneste, du selv skal sørge for, er at rulle rullegræsset ud. Derudover står vi selvfølgelig altid klar med personlig råd og vejledning, så du trygt kan kaste dig over dit nye rullegræsprojekt. Det vil altså sige, at vi har sparet den dyre tredjepart væk, så vi på den måde sikrer lave priser og høj kvalitet på vores rullegræs, og så du er sikker på, at det du ser, er det du får. Trods vores sjællandske navn strækker vores kundeportefølje sig vidt over hele landet, og derfor kan vi også levere rullegræs direkte til din adresse i Herning. Det betyder altså, at vi helt sikkert kan dække de rullegræsbehov, som du står med lige nu. Så hvad end din have er lille eller stor, kvadratisk eller cirkulær, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, hvor vores græsrødder sidder klar til en snak om, hvordan vi kommer skridtet nærmere din nye rullegræsplæne. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine græsplænedrømme til at gå i opfyldelse!

Kontakt os for at høre mere – rullegræs leveret direkte til din adresse i Herning

Er du klar til at stoppe med at lade dig nøjes? Og skal din have forvandles med en flot plæne af frodigt rullegræs, som indbyder til leg, fest og hygge? Så kontakt os på +45 32 94 94 28 hvor vi sidder klar til en snak om dine rullegræsbehov. Vi leverer direkte til din adresse i Herning, og vi glæder os til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål om rullegræs.

 

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her

 

Arrow
Arrow
Slider