Rullegræs Fyn 

Varmere klima er lig med mere brug af have og udendørs arealer. Eller er det nu det? For de højere gradere, betyder også, at det bliver hårdere og hårdere for vores græsplæner at overleve. Plænerne kæmper hele sommeren for ikke at tørre ud og når vinteren så kommer, kæmper de for ikke at drukne. En kamp der afspejles i plænernes udseende. Vi kan ikke klandre dem for ikke at kunne klare det. Men hvad betyder det så for os som haveejere? Er de grønne plæners tid en afsluttet æra? Skal vi fremover nøjes med ørkner i baghaven i stedet for plæner? Hos Amager Rullegræs siger vi nej til, at gå på kompromis med en velholdt, grøn græsplæne. Vi mener, at der findes andre løsninger, end dem du måske selv kan klare. For der er ingen skam i, at ty til professionelle. Hos Amager Rullegræs sår vi det bedste, grønneste græs, så alt du skal bekymre dig om, er at rulle det ud. Slut med udtørrede plamager og hæsligt ukrudt, for vi tilbyder rullegræs af højeste kvalitet. Vi dyrker vores rullegræs helt selv, så vi på den måde kan sikre os, at det er til UG. Følelsen af frisk græs mellem tæerne er svær at slå og bør ikke gås på kompromis med. Vi mener, at alle fortjener en pæn græsplæne, og vores priser er derfor også nogle af de laveste i hele landet, så alle kan være med. Vi sparer tredjeparter væk, så du kan få din drømme plæne, uden at skulle sælge huset, der hører til. Vi leverer rullegræs til hele Fyn, så du hurtigst muligt kan genvinde troen på, at grønt græs stadig eksisterer.

Ingen mellemmænd - bare et par græsrødder

Hos Amager Rullegræs har vi års erfaring med levering af rullegræs til private såvel som erhverv. Vi gør derfor også en dyd ud af at yde en personlig service, så vi sammen kan opfylde dine plæne ønsker. Hos Amager Rullegræs er der ingen slinger i valsen og ingen ukrudt i græsset. Vi er et familieforetagende og vores arbejde er derfor vores hjertebarn. Vi mener selv, at dette kommer til udtryk i, hvordan vi udfører vores arbejde, da vi bestræber os på at være din foretrukne rullegræs leverandør. På trods af, at vores kontor ligger på Amager, er du altid velkommen til at ringe og få en snak om hvordan vi bedst imødekommer dine rullegræs behov. Uanset om det drejer sig om en fodboldbane eller en diskret baghave, har vi med sikkerhed et godt tilbud til dig. Fordi vi selv står for såning, salg og levering, kan vi garantere, at hvad du ser, er hvad du får. Hos os er autenticitet og transparens i fokus. Ingen skjulte gebyrer, ingen skumle mellemmænd, bare en familie fra Amager med græs på hjernen.

Kontakt os for at høre mere - Rullegræs leveret direkte til din adresse på Fyn

Lad din græsplæne gå på pension og invester i stedet i en ny, frisk rullegræsplæne fra Amager Rullegræs i dag. Du kan kontakte os på +45 32 94 94 28 hvor vi sidder klar til en snak om dine plæne behov. 

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her

Arrow
Arrow
Slider