Rullegræs Århus

At bo i hus med egen have, lyder måske som en drøm for mange. Adgang til naturlige udendørs arealer, er et privilegium, når først plusgraderne rammer landet. At have plads til at holde fødselsdage, konfirmationer og fester i haven, er noget de fleste nok værdsætter. Men hvad så, når den drøm begynder at falme, fordi haven knap nok ligner en have mere? Fortvivl ej, for Amager Rullegræs, står klar til at hjælpe med at genoplive din drøm. Er du en af mange haveejere, som kigger på haven med et opgivende suk og slet ikke ved, hvor du skal starte? Så er løsningen kun et klik væk, for hos Amager Rullegræs leverer vi frisk, grønt græs til din have med et snuptag. Vi har gjort os til græs eksperter, så du ikke behøver at være det. Med vores hjemmedyrkede græs, kan vi med garanti hjælpe græsbyrden af dine skuldre. Få smilet tilbage til smilets by, ved at investere i en ny rullegræsplæne. Vi leverer rullegræs til hele Århus i alle størrelser, hjertet begærer. 

Amager Rullegræs - En leverandør med sjæl

Hos Amager Rullegræs har vi mere end 12 års erfaring med levering af rullegræs til både private og erhvervskunder. Vi stræber efter at give personlig service og står derfor altid klar til at vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning. Transparens er hos os i fokus, så vi anvender ingen tredjepartsleverandører, hvilket resulterer i en af landets laveste priser. Vi er et familieforetagende og brænder derfor for, hvad vi laver, hvilket afspejles i vores arbejde, hvis vi selv skal sige det. Når du vælger at investere i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, vælger du altså også at investere i en leverandør med sjæl. Vi gør altid vores ypperste for at imødekomme vores kunders behov og arbejder derfor også altid på at forbedre os. Vi tager med stor glæde del i at høre om præcis dine rullegræs behov, så vi i fællesskab kan yde den bedste service til dig. Vi vokser i takt med vores græs og bestræber os på at være din foretrukne rullegræs leverandør i Århus.

Kontakt os for at høre mere - Rullegræs leveret direkte til din adresse i Århus

Er du klar til at gøre havefrustrationen til fortid? Kontakt os allerede i dag til en græs snak og et uforpligtende tilbud på +45 32 94 94 28. Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her
 

Arrow
Arrow
Slider