Rullegræs Aalborg

Et velplejet haveareal påvirker os mere, end hvad vi måske er klar over. De fleste ved nok, at frisk luft er sundt og at man har højere tendens til at få frisk luft, hvis man har adgang til en have. Men faktisk er der mere statistik, der taler for en velplejet have. Vidste du f.eks., at havens udseende også har en indflydelse? En velplejet have har nemlig en positiv indvirkning på børns læring, viser undersøgelser. Samtidig foreslår research, at børn der vokser op med adgang til grønne udendørsarealer, har mindre risiko for at blive overvægtige i løbet af deres liv.
Meget kan man sige om haver, men én ting er sikkert - græsplænen er kernen og omdrejningspunktet for enhver have. Halter din græsplæne bagud, kan du derfor med fordel investere i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, som vil give nyt liv og lyst til ophold i din have. Når du investerer i en frisk, ny rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, investerer du altså ikke kun i noget æstetisk, men også i dine børns sundhed. Se dét er videnskab, enhver kan forholde sig til. 

Vi leverer, så du kan nyde 

Hos Amager Rullegræs er vores ypperste mål at levere ukrudtsfri, sunde græsplæner til hele Danmark. Vi har siden 2009 dyrket samt leveret rullegræs og er derfor selverklærede specialister i disciplinen. Vi har græs i DNA’et, hvilket afspejles i vores service, levering og ekspertise. Uanset hvad der ligger til grund for, at du investerer i en rullegræsplæne, garanterer vi, at kvaliteten er kompromisløs. Vi tilbyder hurtigt service samt levering, og vi guider dig selvfølgelig også hellere end gerne, så vi i fællesskab kan finde frem til det bedste produkt for dig. Hos Amager Rullegræs har vi heller ingen mellemled mellem salg og levering, hvilket resulterer i, at prisen også på et niveau, hvor alle kan følge med. Vi mener nemlig, at en frisk, grøn og vedligeholdt græsplæne er et privilegium, alle bør have. Fordi der netop er undersøgelser, der viser en forbindelse mellem velvære og grønne græsarealer, er en investeringen i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, både en investering der er god for pengepungen, men også din og dine børns sundhed. 

Kontakt os for at høre mere - rullegræs leveret direkte til din adresse i Aalborg

Er du interesseret i at investere i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs? Så kontakt os allerede i dag på +45 32 94 94 28, hvor vi sidder klar til en snak om dine rullegræsbehov og et uforpligtende salgstilbud.

 

Brug for vejledning?

Kontakt os nu

Kontakt os her

 

Arrow
Arrow
Slider

Amager Rullegræs https://www.amagerrullegraes.dk/media/salecto/lago.pnglago
Tømmerupvej 119770 Kastrup,
Vurderet 4,6 stjerner ud af 5 på baggrund af 33 anmeldelser på Google