Rullegræs 1-50 m2

På lager

Beskrivelse

Vores rullegræs har målene 0,58 X 1,73 meter som er 1 m2, pr. rulle, og har en vægt på ca. 15-20 kg pr. rulle. De har en tykkelse på ca. 2 - 2,5 cm, og leveres på en 1.20 X 1.20 palle med maksimalt 60 m2

38,75 kr
  

* Obligatoriske felter

Dansk produceret rullegræs

Der er mange fordele ved at få anlagt rullegræs.

Rullegræsset er ikke kun hurtigt og enkelt at anlægge, således at man hurtigt kan få sig en græsplæne der normalt ville være mange måneder om at gro op.

Rullegræsset giver også en flot, sund, jævn og ukrudtsfri græsplane.

Vores rullegræs er 0,58 X 1,73 meter som er 1 m2, og vejer ca. 15-20 kg pr. rulle. De har en tykkelse på ca. 2 - 2,5 cm, og leveres på en 1.20 X 1.20 palle med maksimalt 60 m2

Der debiteres 100,00 kr. + moms pr. palle. Man får det fulde pallepant beløb retur hvis man efterfølgende kommer tilbage med pallerne.

Bedste kvalitet

Vi har fået produceret vores egen speciel blanding af græsfrø, som giver den helt optimale og top kvalitets rullegræs. Vores blanding er fremstillet af høj kvalitet af græssorter som er velegnet til at få en slidtstærk og pæn græsplæne som er tilpasset det danske klima. Blandingen efterlader den bedste kombination af de forskellige græssorter.​

Blandingen indeholder 30% rajgræs, 50% rødsvingel og 20 % engrapgræs.​

Bestilling

Rullegræsset skal bestilles minimum 2-3 dage i forvejen. Vi skærer rullegræs året rundt - dog ikke i frostvejr eller ved massivt regnvejr. 

Angiv blot i bestilingsvinduet hvilken dag du ønsker din bestilling. 

Afhentning og Levering

Det er muligt at afhente rullegræs ved forudbestilling, på vores adresse, hvor vi kan være behjælpelige med at læsse græsset med maskinkraft.

Vi kan også tilbyde levering med vores lastbil i København og på hele Sjælland samt øerne. Leveringen sker med lastbil/ sættevogn og aflæsning med el truck. 

Du kan blot under bestillingsvinduet angive om du ønsker at få rullegræsset leveret eller selv afhenter.