Om os

Vi er et familieforetagende med en passion for rullegræs af høj kvalitet, som leverer til hele Sjælland. I og med at Amager rullegræs har rødder i vores familie, er virksomheden også vores hjertebarn.

Vi gør derfor dagligt vores ypperste for, at du kan få den bedst mulig oplevelse. Vi er fire græsrødder - Annette, Bjarne, Julie og Lars, som de sidste 13 år har dedikeret vores liv til dyrkning, vejledning om og levering af rullegræs.

I 2008 etablerede vi vores første marker med rullegræs og vi har siden 2009 hjulpet både private og erhvervsdrivende med levering af velgødet og ukrudtsfrit rullegræs.

Hos os er enhver størrelse rullegræsdrøm velkommen og vi bestræber os på at imødekomme, både store som små behov, på bedste manér. Vi forstår længslen i, at græsset synes grønnere på den anden side og vi står derfor til rådighed for at gøre dine visioner til virkelighed.

Vi tager grønne fingre til et nyt niveau og tror på, at livet er for kort til, at du behøver vente på traditionel såningstid for at få din drømme plæne. 

            amager-r

 

Konkurrencedygtige priser og kompromisløs kvalitet

Vores priser er nogle af de laveste i landet, fordi der ingen mellemmand er i vores ydelser. Vi dyrker græsset selv, det er os som vejleder dig og tager imod din ordre, for til sidst, at selv levere til dig helt uden eksterne dikkedarer. Hos Amager rullegræs bestræber vi os nemlig på at være transparente og autentiske. Ingen skjulte gebyrer og ingen tredjepartsleverandører.

What you see, is what you get.

Vi nyder at være i direkte kontakt med vores kunder og at få indblik i forskellige typer af rullegræs behov. Selvom vores priser er konkurrencedygtige, er vi kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af vores rullegræs. Vi er stolte græsnørder og forstår derfor vigtigheden i en velsoigneret, pæn og grøn græsplæne. Vi tilbyder desuden dagsbaseret udlejning af moderne minigravere samt havetromle til større og mindre opgaver i haven.