Maskinudlejning i København og på Sjælland - Udlejning af minigraver

Amager Rullegræs råder over moderne gravemaskiner og havetromle.

Vi tilbyder maskinudlejning af minigraver og havetromle. Se nedenfor for flere informationer om de forskellige maskiner. Få en specifik pris og et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 32 94 94 28 eller på mail mail@amagerrullegraes.dk.

Udlejning af Bobcat E10 1000 kg minigraver med skovle

Pris: 1.000 kr. plus moms pr. dag (max. 8 timer)

​Vores minigraver er ca. 2,2 meter høj inkl. fører, og er min. 71 cm og maks. 1,10 meter i bredden. Minigraveren leveres med skovle på 20, 40 og 90 cm.

Vi udlejer maskinen på dagsbasis i maksimum 8 timer af gangen.

Prisen er 1.000 kroner plus moms for en dags leje.

Gratis maskintrailer

Du kan låne en gratis maskintrailer ved leje af maskinen. Totalvægten er ca 1.400 kg, og kan hentes på vores adresse. Se evt. under "Billeder", og se fotos af minigraver samt trailer.

​​

Ved afhentning betales der et depositum på 2.000 kr., samt underskrivning af udlejningskontrakt. Maskinen skal fyldes helt op med diesel efter brug, samt rengøres for synlig jord.​

Udlejning af 1,20 cm havetromle som påfyldes med vand

Pris: 200 kr. plus moms pr. dag (max 8 timer)

​Vores havetromle er 1,20 cm bred og kan påfyldes med vand. Tromlen har en vægt på ca. 20-25 kg, hvorefter der kan påfyldes vand. Kan nemt påfyldes og tømmes for vand.

Ved afhentning betales der et depositum på 200 kr., samt underskrivning af udlejningskontrakt.

​​

OBS der er moderne GPS tracker på vores maskiner ved eventuel tyveri.

Ved afhentning og underskrivelse af udlejningskontrakt SKAL der vises gyldigt kørekort eller andet legitimation med billede og navn.

Depositum

Der påkræves et depositum på hver maskinudlejning. Hvis maskinerne skal lejes over flere dage gives der depositum pr. dag. Depositummet modregnes ved tilbagelevering. Ved eventuelle skader modregnes der i depositummet og eventuel mod ekstra betaling. 

Rengøring efter maskinudlejning

Der opkræves et gebyr på 500,00 kr. + moms hvis maskinen ikke er rengjort ved tilbagelevering. Maskinen skal afleveres i samme stand som da man afhentede den. 

Brændstof

Hvis der IKKE er påfyldt brændstof ved tilbagelevering påregnes der et gebyr på 100,00 kr. + moms. 

For nærmere information om maskinudlejning er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail, og svarer gerne på eventuelle spørgsmål, eller giver et godt og uforpligtende tilbud!

Kontakt os via vores kontaktformular, eller ring direkte på 32 94 94 28 for nærmere information omkring maskinudlejning.

​Amager Rullegræs ApS

CVR: 32296890